..Kráska a Zvíře..II.

..Kráska a Zvíře..II.

Anotace: ..toto téma je natolik nápadité..že jsem to vzala z té jeho nejjednodužší stránky..známé nám všem!! :o))

Každá žena Kráska jest
a v každém muži Zvíře dlí..
Muži kráskami posedlí
jim pějí písně na počest..

Ke každé krásce zvíře kdesi
jen nesnadné je hledání..
když touha bortí vnímání
pak bývaj´ ve dnech temné lesy..

Tak milé Krásky..nespěchejte!!
Zvíře vás rychle zavětří..
a kouzlo zmizí dřív, než musí!!

A vy Zvířata..nezoufejte!!
Ač vůně letí povětřím..
ne každá ta..jenž hrdlo dusí!!
Autor šuměnka, 07.12.2005
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ta sedla!:-)

08.12.2005 11:28:00 | Vincenc Gade

A někdy není jasné, kdo je kráska a kdo zvíře.

08.12.2005 10:33:00 | JardaCH

A když se kráska v zvíře promění...
to je potom nadělení... ;o)))

08.12.2005 08:48:00 | Cecilka

Zajímavé pojetí... líbí :-)

07.12.2005 18:39:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí