Bojím se toho co bude...

Bojím se toho co bude...

Anotace: každý má strach ...

Sbírka: Naděje

počítám minuty
do chvíle,
než uvidím tě zase
bojím se,
že rozstřesu se
jako poprvé,
že bolest
chytnu v pase
a rozčísnu jí vlasy
bojím se toho setkání
asi
bojím se tebe
sebe
bojím se toho,
co bude
...
Autor TedelyBear, 01.02.2010
Přečteno 331x
Tipy 1
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí