Jako tenkrát...

Jako tenkrát...

Anotace: minulost na nás dýchá v každém okamžiku budoucnosti...

Sbírka: Naděje

Jsem stále s tebou
ač víc sama zdám se
jsem stínem,
jdu s dobou
jakou cestou?
stačí jenom věta
ptám se...
upínám se
k představě
našeho
paralelního
světa
i tuhle představu
zvládnu hravě
je dost snadné
ti zamotat hlavu
a cítit se mladě
jako tenkrát
...
Autor TedelyBear, 01.02.2010
Přečteno 328x
Tipy 1
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí