Samota

Samota

Anotace: I samota bývá naším průvodcem po cestách života.

Sbírka: Pláč andělů

Jak pyšná Ikarova křídla slepená voskem touhy po svobodě,
jak bájná Atlantida skrytá navěky v hlubinách pod přívaly lidských slz,
jak tajemná Sfinga zasypávaná věky věků dunami vyprahlých myšlenek,
jak rajská zahrada bez stromu poznání,
jak vina bez trestu,
jak člověk bez soucitu,
jak život bez smrti a smrt bez života,
jak milenci bez lásky,
jak matka bez dítěte,
jak vyschlá studeň bez životadárné vody -

to je prázdnota prázdnot –

nic –

jen samota…..


Jsi sama ….
Autor Ladaro, 02.02.2010
Přečteno 332x
Tipy 4
Poslední tipující: BArBArKO, Květka Š., Skalsky Pavel, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná, i když smutná. Samotu velmi dobře znám

02.02.2010 11:17:00 | Skalsky Pavel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí