(ne)hľadám

(ne)hľadám

Anotace: ...

neverím na spätný pohľad
na kruhy zaryté do lícnych dier
nepoznám lýtka
vymodelované presnou formou

bádam po nedokonalých štrbinách
po nerovnostiach rohoviek

nachádzam zbrúsené rany
vtesané do perfektnosti
neforemných myšlienok
Autor MikroB, 02.02.2010
Přečteno 212x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, mademoiselle secret, Mbonita, Květka Š., Elisha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí