Sen

Sen

Anotace: soubor mých pocitů:)

Těším se na spánek,
na nejhezčí chváli.
Znám spousty pohádek
a zbožňuji víly.

Za záclonou z pavučin
pozoruji paprsky sluneční
jednou já se naučím,
že musíme být stateční.

V dešti si tančit
přes kaluže skákat,
z karet si věštit
a nic nevzdávat.

Křídla si nasadit
a jen tak se proletět,
ke studánce se psadit
do dálky se zahledět.

Napít se ráno
z kapiček rosy,
je to už dávno
co lidé chodili bosí.

Jen tak se projít
po matičce zemi,
nakonec dojít
a skončit v nebi..
Autor Eresiel, 02.02.2010
Přečteno 240x
Tipy 5
Poslední tipující: 4LJFilip, ilona, Denael, Matty09
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj bohužel to vím:)

30.05.2010 15:07:00 | Eresiel

pekna...ale mas tam par chybek...

30.05.2010 11:18:00 | 4LJFilip

nice dream ;)

16.02.2010 19:06:00 | Denael

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí