dění

dění

Anotace: o dění

časně ráno se probouzím
oči mám ještě zalepené
a přemejšlím co je chtěnné
Ať už nechtěnné či chtěnné
už se to prostě stalo
a někomu to ňáky pocity dalo
ať už záporné a nebo kladné
ba dokonce pocit co za chvíli zchladne
stejně má nějakou přičinou
důsledek či vinu
věci se už se prostě nějak dějí
u některých se lidé smějí
však při některých se i chvějí
dění je života kořením
tohle to já dobře vím
a proto se nad něj povznáším
ale proč to dělám netuším
Autor ostuda lidstva, 03.02.2010
Přečteno 288x
Tipy 7
Poslední tipující: Iv, Pythonissa__, labuť, 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí