Valérie

Valérie

Anotace: ...

Sestra Klára občas jiskří
Mnohé muže zaskočí
Ať jsou hloupí nebo bystří
Každého si obtočí

Obtočí ho láskou svojí
Nebo aspoň vodičem
Teď se ale těžko zhojí
Už netouží po ničem

Ještě včera studovala
Silnoproudé systémy
Pak do výšin vyšplhala
A teď leží na zemi

Valérie v zemi ryje
Háže hlínu lopatou
Přeskočila energie
Na tu Kláru copatou

Políbila rodnou hroudu
Srazila se se zemí
Pro svou lásku s silnoproudu
Pro svou lásku k jiskření

Valérie v zemi ryje
Až se s dílem spokojí
řekne si: „Jó kdo moc pije
odpočívá v pokoji“

Vedla k ránu sestru Kláru
Z pohostinství v objetí
Lezly spolu po stožáru
Vysokého napětí

Valérie – výplod doby
Bere maltu na lžíci
Staví hrobky hloubí hroby
Neb se učí hrobnicí
Autor Petrik78, 03.02.2010
Přečteno 392x
Tipy 27
Poslední tipující: Kyška, Jana M., Marfuša, Kapka, ewon, Zorenka Ježková, Pevya, Koza, ilona, harmony, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No,jéje..pobavila!Hodně moc!

16.05.2010 00:22:00 | Zorenka Ježková

:-)

11.05.2010 11:27:00 | Pevya

Povedená, ST

09.04.2010 16:40:00 | Koza

Pobavila.

03.02.2010 15:31:00 | Psavec

st..možná bych to jen zařadil do kategorie srandovní...

03.02.2010 13:19:00 | PANGÁSIUS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí