Odchod ze scény

Odchod ze scény

Anotace: .....

V ruce mám odjištěné
granátové jablko
napěchované
krví předem poražených

všichni se klepou strachy

celá zem
celý vesmír
se chvěje jako
farellova kudrnatá hlava

jsem
svéprávný ve světě bláznů
bazalka na plátcích srdce
let černého čápa
vzkaz tiché pošty

Vše je naruby
za rohem
nepřístupné
neoholené
zkomolené

a
zatímco tady čekám na něco
jinde už se to
stalo




---
Autor Who cares a lot, 04.02.2010
Přečteno 315x
Tipy 18
Poslední tipující: Lukáš Rymeš, drsnosrstej kokršpaněl, Zefi, JardaCH, Psavec, Jiparo, Jana M., WhiteSkull, Romana Šamanka Ladyloba, 6thSun, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... nu což ... zapomněli nám dát správné souřadnice ...

04.02.2010 21:20:00 | JardaCH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí