Už mě je jen půlka...

Už mě je jen půlka...

Anotace: o tom čím člověk byl a čím se stává...

Sbírka: Naděje

letmý dotek
pohlazení milence
trocha vody
jenž leží ve sklince
trocha svobody
jež mi ještě zbyla
odraz ze zrcadla
čím jsem dřív byla
falešné tváře
odraz svatozáře
tohle už nejsem já
...
je mě jen půlka
v zrcadle cizí holka
kterou už ani nepoznám
...
Autor TedelyBear, 04.02.2010
Přečteno 306x
Tipy 9
Poslední tipující: zelená víla, mamina, enigman, Květka Š., majdik 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí