Odváté...

Odváté...

Anotace: ..

Paprsek světla
se zatočil
a lehce spadl
do nastavené dlaně.
A jak se vkradl
do chvějících se prstů,
stalo se z něj
zlaté holoubátko,
poupátko v dlani,
je jako zlaté chmýří.
Však zavíří prach
a vítr chmýří rozežene,
a prsty v dlani uzavřené
již svírají jen strach...
Autor Badya, 05.02.2010
Přečteno 268x
Tipy 4
Poslední tipující: Dota Slunská, Elza511
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí