Zítřky

Zítřky

Anotace: Nejistota zítřejšího dne

Stíny dnů minulých rozplynou se nad oceánem,
další list začíná s dnešním obyčejným ránem.
Minulá slunce a hvězdy, vítězství a prohry,
už nikdy nenastanou, nevrátí se do hry.
Jistoty rozplynou se v mlze, překvapení čeká,
je na každém kroku, kdekdo se ho leká.
Vrhnout se vstříc dobrodružství, plachty větru vstříc,
včera je mi málo, dnes chci mnohem víc!
Den za dnem svůj život žít,
celou svou duší člověkem být.
Plány na budoucnost mít
minulost jednou provždy nechat tlít.
Neohlížet se, jen dopředu jít.
Nemarnit svůj čas, dáno je ho málo,
až budeš umírat, říct: to za to stálo!
Zítřek je vždy otazníků král,
prožij své dny, tak jak sis přál.
Autor Prinzeschen, 06.02.2010
Přečteno 257x
Tipy 3
Poslední tipující: Krahujec, rozkap
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí