rám

rám

Anotace: ....

vyrezaný rám nekričí
len mĺkvo čaká
na spálenie

oheň v krbe
mláti jazykom
po obvode rozleptáva
kusy spomienok

miznúce telo
potichu stoná
oslobodzuje myseľ

nastrojený úsmev
sa vytratil
zostalo po ňom
iba tmavé miesto

na stene
Autor MikroB, 06.02.2010
Přečteno 233x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ženy jsou krásné obrazy..muži vzácné rámy

St

06.02.2010 21:42:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí