Soudce Osud

Soudce Osud

Anotace: ...

Osud života,
jen pár slov
v okovech lásky sevřených.

A vrásky očí
zachvěly se letmo
a myšlenky odlétly
s tváří toulavého psa.

Těžké je vážit,
prožít každý okamžik
a dát své srdce všanc
krutému soudci osudu.

Znát cenu života,
znát cenu lásky.

A vrásky očí
zachvěly se zas,
a mráz sežehl tu slzu,
již uronil místo nás...
Autor Badya, 06.02.2010
Přečteno 328x
Tipy 5
Poslední tipující: Elza511, Shnecek, Mbonita, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..velice krásné..ST

17.02.2010 22:57:00 | Elza511

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí