čekám a stále nic

čekám a stále nic

Anotace: bloudění a cesta za naplněním

na co čekám na nic nejspíše
rychlosti připomíná mi to korýše
strašně dlouho se to táhne
než se to jen o kousek pohne
však čekat bych měl
tedy jestli mám mít co sem chtěl
ale všák je to chtění správné
když se tak dlouho táhne
to vědí všichni a nikdo to neví
mě strašně moc pohledů se jeví
jeden záporný a jeden kladný
tohleto dělá že já sem chladný
že nevím co očekávat mám
na záporný pohled většinou dám
a tak pořád čekám a stále nic
potřeboval bych zmizet na rok na měsíc
nebo někam jinam kde užiju srandy
můžu to zkusit někde u ugandy
hlavně že se tam budu smát
a nebudu jako kůl stále stát
na jendom místě v jednom bodě
snad moje já bude ve shodě
Autor ostuda lidstva, 07.02.2010
Přečteno 278x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, Pythonissa__, malá slečna, Špáďa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dej času čas,
přijde to samo,
něco je ve hvězdách,
něco je v nás...

...jen neměj strach,
jít štěstí naproti...

Uvidíš, kámo!

07.02.2010 12:49:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí