Pocity

Pocity

Anotace: ...

Krásný je slunce,
poteče krev.
V kapse jedna mince,
všude je hněv.
Lásky je málo,
pro někoho až moc.
Mládě se bálo,
už toho mám dost.

Už toho mám dost,
moc silnej je chtíč.
Na mě je toho moc,
mé pocity jsou jeden velkej rýč,
co zarývá se do nejcitlivějších míst.

Vychází měsíc,
začíná noc.
Hvězd je fakt moc,
ale bolesti je víc.

Chci říct dost,
chtěl bych to skončit.
Chybí jim cit,
snad dělají to pro radost?!
Autor Homer Jay, 08.02.2010
Přečteno 275x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí, vítej na Literu :-)

09.02.2010 21:57:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí