rozhovor

rozhovor

Anotace: R.S.

Seděli v parku vedle sebe,
dva lidé, chlapec a starší pán,
ten starší pravil, ptám se Tebe,
zdali chceš lásku vedle sebe,
a nebo život prožít sám.
 
Proč se ptáš mě, mám dvacet let,
Ty bys měl radit jak mám žít,
to Ty jsi prošel tenhle svět,
křížem krážem, tam a zpět,
to Ty bys mi mohl poradit.
 
Víš hochu milý není klam,
když někdo tvrdí že je kříž,
nemít svou lásku a žít sám,
jen věř mi chlapče, já to znám,
jen s láskou budeš štěstí blíž.
 
Díky Ti moc za poučení,
vezmu si k srdci tahle slova,
u mne ta láska zatím není,
budu jí hledat do setmění,
a zítra ráno začnu znova.
Autor Romli, 08.02.2010
Přečteno 261x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Kapka, zelená víla, Romana Šamanka Ladyloba, Frosty28
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké. Jsem zvědavý na další díla.

08.02.2010 15:25:00 | Frosty28

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí