Zrazena

Zrazena

Kdysy jsem to uměla
dát básni ton
a tonu verš
a citu tvar.
Kdysi jsem věděla,
jak vdechnout život myšlence,
ale dnes...
Ach má múzo vstaň!
Se světlem poper se!
A tvůj děs
už není dnes
tak vzdálený,
jak před léty.
To se nám jen zdá,
že jsem šťastná.
A ty to víš
a přesto se zdráháš vstoupit...
Autor Demotivovná Dezorientace, 09.02.2010
Přečteno 240x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, Skalsky Pavel, ziriant, Jana M.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí