Píšu ti o tom....

Píšu ti o tom....

Anotace: .....

Píšu ti o tom
jak jsem si koupil souhvězdí Štíra
jak tam budu v houpacím
křesle s pivem
hladovět a pít
a pít a hladovět
a pak psát úžasný verše
posypaný třeba kokainem
a z očí mi polezou dvě užovky
obojkové
- z každého oka jedna -
a z uší se mi posype jehličí
z popadaných stromů

Píšu ti o tom
že jsem chtěl začít znovu
dokonce jsem se kvůli tomu
znova narodil
je rok 72
nevím
a právě mi řízli pupeční šňůru
na který jsem se pohodlně houpal
a teď
složen z bolavejch rán
už zase skáču do kaluží
protože mám talent
se opakovat
do nekonečna

píšu ti o tom
že jsem si ráno zabil dvě vrásky
parádním krémem
dal jsem jim co proto
a že jsem si oholil jen půl tváře
(převážně tu co znáš)
a taky můj parfém - o něm
jsem ti povídal -
přilákal k oknu medvěda
kterému jsem ukousl
čokoládovou hlavu

píšu ti o tom
že veškerý můj kontraband
je písek a nymfy
v sudu od střelnýho
prachu
a pocit

že být
je bakelitový rádio
plný nejasných elektronických
součástek


*****
Autor JirkaS, 10.02.2010
Přečteno 357x
Tipy 27
Poslední tipující: Kapka, Divoženka1, HarryHH, Lorraine, jita.1965, Lea Aura, isisleo, TetaKazi, hašlerka, Jiří I.Zahradník, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný počtení, pokračování příště...

02.12.2010 12:31:00 | Kapka

nářez ..
ST!

11.02.2010 10:53:00 | jita.1965

doST dobrý ;-)

10.02.2010 19:30:00 | TetaKazi

Supr...chlape tebe si dám do oblíbených

10.02.2010 18:16:00 | Jiří I.Zahradník

...prima počtení ...

10.02.2010 16:02:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí