Ironie osudu

Ironie osudu

Anotace: píseň...

Sbírka: Mezi světy

Házím smutek do splínu,
sázím kytky, co hynou,
sklízím lásku v útrobách.

Hledám světlo, když se setmí,
na podzim květy letní.
Ve snaze o naplnění touhy doživotní
ztrácím sílu a nemůžu spát.

Je to ironie osudu,
když dál mám jít
po cestách klikatých
a vzdávat hold všem dnům
dávno minulých.

Je to jak stín, co plíží se
a pořád je tma
a já nemůžu vrátit se
na místo, které tak dobře znám…
už nevrátím se…
Autor Moonlight7, 10.02.2010
Přečteno 301x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí