němý svědek

němý svědek

Anotace: včerejší

Říkej mi tajnosti,vyprávěj měsíčku,
o všem co po nocích vidíš
Proč se tak červenáš, podobáš sluníčku?
Ty se snad za něco stydíš?

Prozraď mi cudnosti, přeháněj luno.
Co vídáš střešními okny?
Neboj se, vyjev mi, zabrnkej strunou,
tichounce zašeptej do tmy.

Mlčíš, nic neříkáš a dál si pluješ.
Všechno si pro sebe necháváš.
Jen koráb svůj vesmírem kormidluješ,
takové jako já noc co noc potkáváš.

Nech si svá tajemství vychladlý kamene,
pomalu vkládám se do snů.
Až zítra vylezeš, možná si vzpomeneš
a třeba vyplníš mou dnešní prosbu.
Autor Romli, 10.02.2010
Přečteno 299x
Tipy 9
Poslední tipující: Mraveneček, Markéta Hl., René Vulkán, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta se mi moc líbí

10.02.2010 21:34:00 | Markéta Hl.

něžně a precizně napsáno

10.02.2010 16:30:00 | René Vulkán

I mně se krásně četlo.Hezké.

10.02.2010 15:15:00 | CULIKATÁ

Příjemné romantické čtení, líbí se mi!

10.02.2010 14:58:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí