Smutek

Smutek

Anotace: pro profesorku základů společenských věd a občanské výchovy - jako odškodnění, omluva za nedávné internetové výtržnosti

vypiji pohár lásky ten až do dna
chtěla bys mě vidět sebe hodna,
společnosti neúprosná
ve svém ústavním dobru

nahýbá se k zemi sosna
rodičovství je chráněno státem
rodiny jsou chráněné
lékařství garantované
školy cenné
lalala
lalala
lalala

ale to se ode mě nežádalo
abych nepropadal zoufalství
ne, to se spíš očekávalo
že propadnu zoufalství
dobře mu tak - a v těch slovech
bylo tolik pravdy
nechutný obnos pravdy
jež se dá vyložit
a pochopit
a souladí s třemi axiómy

dobře mi tak
říkal jsem si o to
Autor ludmil, 10.02.2010
Přečteno 303x
Tipy 17
Poslední tipující: Koskenkorva, ilona, Romana Šamanka Ladyloba, Já Esther Ruth, carodejka, hašlerka, Monthy Tamah, ziriant, Mraveneček, zelená víla, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ataraxie ... ... ...
ó tak slavná je
že někdo po ní
prášky k spaní
jmenuje

15.02.2010 16:39:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí