Kritická

Kritická

Anotace: znáte Nohavicovu píseň JAK SE TAK ZMENŠUJOU BYTY A POKOJE....? zkuste si to zazpívat s tou melodií :)

jak je tak neměnnej
tenhle náš černej svět
koukni se na něho
snad lepší nevidět

támhle je hladovej
žebráky neberou
támhle je pitomej
chudý ho sežerou

druhej v žitě válí se
jako prase vykrmen
tak proč pořád čertí se
že zůstává za Bohem?

BÍDA JE POHLEDĚT

sociálka nestíhá
věznice přetýkaj
úcta se vytrácí
-jsme to fakt chudáci-
že za omyl zaplatíš
vlastní důstojností

děti pošlem do jeslí
fešný šestky pořídíme
zavážem je za vlasy
ať si je moc nevisíme

pak koupíme bavoráka
vymáčkneme dvěstě pet
když nás chytěj chlupatý
čtyři tácy za klóbrc

hmmmm

ALE NEBOJTE
JE TU PŘECI POŘÁD NĚKDO
KDO BOJUJE ZA NAŠE DŮCHODY

A KDYBY TO NEVYŠLO?

NENÍ ČEHO SE BÁT
....
.....
...
ODEPÍŠOU SI NÁS Z DANÍ....
....
..
......
přeci
Autor Vodoměrka, 11.02.2010
Přečteno 339x
Tipy 11
Poslední tipující: hašlerka, ilona, carodejka, Limák, Sleepwalker, CULIKATÁ, harmony
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné, Nohavica je můj oblíbenec.

30.03.2010 20:35:00 | carodejka

Super-Tip. Naprosto výstižné...

05.03.2010 20:08:00 | Limák

Sociální sonda.
Tip.
:)

14.02.2010 12:52:00 | Sleepwalker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí