Asi

Asi

Anotace: :)

Sbírka: Naděje

Jsi bodavá bolest
co mě hrozně píchá
u srdce nejspíš,
špatně se mi dýchá
lež za pravdou
nikdy nepospíchá
nemá ji co říct
a tak maj půst ticha
neumím říct,
čí to byla vinna
jestli víc lež,
nebo pravda snila
neumím říct, proč se dneska rvaly
ani proč na zápas nikoho nepozvaly
asi zapoměly...
asi...
Autor TedelyBear, 11.02.2010
Přečteno 300x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š., jaroslava anna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí