Melodie

Melodie

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=A3muJxOjS5M

Obepnula mne strunami, jako lana,
melodie náhodná, nebyla zvána.
Rozvinula v tichosti hebké,
měsíční mámení lehké.

Tóny jsou obrazem jemné tanečnice,
křehká víla, z dětské cvičebnice.
Kamení roztálo chodidel dotykem,
trní zpívá si v symfonii s kotníkem.

Bolesti nedbající, tančí v lukách.
Oddává se v něžných mukách,
citu vzdálenému, svému bolu,
ruce vkládá v prázdný klín dolů.

Kapka krve dopadá na lilií okvětí,
Měsíční sonáta, bolesti mé prokletí.
Autor Markéta G., 11.02.2010
Přečteno 291x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Oťas, ilona, Psavec, Actafool, kroužek, Hazentla, WhiteSkull, labuť, J's .., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutná, přesto moc hezká...*:)

29.05.2010 08:55:00 | PIPSQUEAK

Moc se mi to líbí..

12.02.2010 14:35:00 | Actafool

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí