Vytěžená

Vytěžená

Anotace: ... dnes ráno měly koruny stromů zvláštně smutný výraz... ale možná mi to jen tak připadalo...

Jako osamělá lípa
na rozlehlé pláni
šlehaná chladným větrem
cítím protipohyb větví

jako poslední lístek
v koruně stromů
bičovaný prudkým deštěm
vnímám tíhu kapek

jako křehký kvítek
ve váze z rozbitého skla
vadnoucí s každou ztracenou kapkou
skláním hlavu únavou

... do hloubky vytěžená

jako anděl svoje křídla
nabídni náruč bezpečnou
buď závětřím mohutných stromů

deštěm zrozeným z barvy duhy
co v korunách symfonie skládá
a obyčejným mužem k tomu

... energie zaručená
Autor Lorraine, 12.02.2010
Přečteno 278x
Tipy 21
Poslední tipující: WhiteSkull, enigman, susana načeva, Juraj Hrom, Mbonita, Bíša, Psavec, labuť, CULIKATÁ, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

muž, čo zasadí strom, postaví dom, a z tých stromov sála energia
skĺbené na 1*
-st

16.02.2010 01:55:00 | Juraj Hrom

Už aby bylo jaro...

14.02.2010 13:33:00 | Bíša

Smutná nálasda zmizí a zas bude lépe na duši.

13.02.2010 16:03:00 | Psavec

Zítra bude jistě barevnější den.

12.02.2010 21:27:00 | CULIKATÁ

I smutná nálada se dá popsat skvěle
ST

12.02.2010 20:23:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí