Setkání

Setkání

Anotace: ***

Byl bych rád kdybych Tě ještě jednou potkal
ale asi jsem Tě nepotkal
nebo jsme se potkali ale nepoznali se
vždyť já už nevypadám jako dřív
ale v duchu
v duchu jsem stále ten malý chlapec
co se bojí spát sám potmě
ten malý chlapec co si chce vymodlit
rosvícenou lampičku v pokoji
co vzpíná ruce ke škvíře v pootevřených dveřích
jimiž ke mě proniká měkké světlo
a já ho svírám tak ustrašený

A proto mi asi nevadí
když svítí němá lampa v rohu pokoje
zatímco Tvoje prsty hbitě bubnují do klávesnice
Tak jsme se asi potkali
když ležím v Tvém pokoji a předstírám spánek
zatímco bubliny na rozpálené podlaze v tramvaji
divoce pukají
je únor

Kdybych chtěl napsat kýč
napíšu že jsem loď a Ty přístav
ale protože jsem realista
napíšu že JSEM
a Ty JSI
Autor had, 13.02.2010
Přečteno 339x
Tipy 9
Poslední tipující: jitka.svobodova, Churry, Romana Šamanka Ladyloba, zelená víla, CULIKATÁ, Kett
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherná :-)

15.02.2010 16:57:00 | Romana Šamanka Ladyloba

něco moc příjemného z ní vyzařuje na mě.. moc hezká

13.02.2010 21:53:00 | zelená víla

dík:) je o mé ženě:)

13.02.2010 20:51:00 | had

Ta je krásná...

13.02.2010 20:36:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí