Radost pohledět

Radost pohledět

Anotace: písˇbový text

RADOST POHLEĎET


Předehra

I.
Stále se učím, jak mám žít, stále se učím, jak čaj nerozlít.
Stále se učím, jak zapadnout v lid a přitom nezlobit.
jak dívku správně políbit a tím jí oslovit.

Stále se učím, jak mám lhát, aby to nebylo poznat.
Stále se učím, kterou nohou vstát, tak proč mi štěstí stojí vzad,
Já bych chtěl taky milovat, nechci Vás rozplakat.
Snad to bude možné snad.

R:
Stačí mít jeden dobrý příběh
a mít ho komu vyprávět.
Nejlépe s hrdinou a dobrým koncem
a pak ti tančí celý svět.
… radost pohledět, radost pohledět.

II.
Stále se snažím najít cíl, aby mě na konci cesty nepřekvapil,
Stále se snažím žít ze všech sil, než abych si nohy podrazil.
Chtěl bych mít život krásných chvil, slušně jsem poprosil.

Stále se učím nemít hlad a šetřit mince na kabát.
Stále se učím radost darovat a smutné děti rozesmát.
Kdo by mě však chtěl milovat, musí se podepsat.

R:
Stačí mít jeden dobrý příběh
a mít ho komu vyprávět.
Nejlépe s hrdinou a dobrým koncem
a pak ti tančí celý svět.
….radost pohledět, radost pohledět.

Mezihra

R:
Stačí mít jeden dobrý příběh
a mít ho komu vyprávět.
Nejlépe s hrdinou a dobrým koncem
a pak ti tančí celý svět.
….radost pohledět, radost pohledět.

… radost pohledět.
Autor patrikus, 14.02.2010
Přečteno 410x
Tipy 8
Poslední tipující: Beskydka, Romana Šamanka Ladyloba, carodejka, Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Napsat text jako písničku, není zrovna snadné, tudíž posílám pochvalu a vítej na literu.))

05.05.2010 13:35:00 | carodejka

Příběh prima, jen si neumím představit, jak se to zpívá. Ale to už je vlastně na tobě. Jsem zvědav.

28.04.2010 17:52:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí