Možná jednou přestanem...

Možná jednou přestanem...

Anotace: možná taky ne...

Sbírka: Naděje

Jaký je život?
když každý nadává
na to, že mu něco nejde
že je to otrava
když se něco pokazí
že za to může osud
že ten to překazí
snad jednou to přejde
...
možná
...
a pak přestanem naši vinnu
házet na osud
...
Autor TedelyBear, 15.02.2010
Přečteno 290x
Tipy 1
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí