snad žárlivost...

snad žárlivost...

Anotace: *************

*
Co je to za trýzeň co na srdce mi sedla,
Co je to za stav,že mou mysl svedla.
Co sžírá tak strašně moc mou duši,
Že cítí se jak prostřelená kuší.
*
Slunce mne nehřeje a protivý se mi jeho zář,
Srdce se nesměje a smutek navštívil mou tvář.
Jak perla v moři ztracená je moje duše zmatená.
Štvanice za něčím co nemůžu mít,má mysl
Zraněná už nenajde klid.
*
Hlodavé myšlenky ničí můj spánek
Ve vichr změnil se můj klidný vánek.
V uších mi zní jen církevní chór
Na duši sedí mi podivný tvor.
*
Tak zlá je žárlivost a nesluší mé mysli
S rozumem přou se o nesmysli.
Podivná bitva v komnatě srdeční
O lístek zpět,o cestu zpáteční.
Autor kokyno, 15.02.2010
Přečteno 304x
Tipy 8
Poslední tipující: tato22, labuť, Juraj Hrom, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí