Podlomení kolenou

Podlomení kolenou

Anotace: jiná než se zdá z počátku... prostě další ze série takových nějakých :)

Ani si již nevzpomínám,
jak dlouhou dobu,
jsem necítila lehké,
podlomení kolenou.

Tiše se já napomínám,
teď jsem vstala z hrobu.
Srdce stále křehké,
vzpomínky mne doženou.

Nemám nejmenšího tušení
kdy jsem naposledy
cítila v krku silný tep
a měla šanci, naději.

Prosím, chvilku strpení,
Že nejen středy?
Není to sladký lep?
Přemýšlím víc, raději.
Autor Markéta G., 15.02.2010
Přečteno 725x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Oťas, ilona, Radek.oslov.Šafárik, kroužek, carodejka, blue, j.c., Actafool
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná pocitovka.

16.02.2010 22:57:00 | carodejka

Rád čtu pocitové básně
a nejen ve středu...
:o)
Jiří senior

16.02.2010 10:56:00 | j.c.

Super obsahově a moc se mi líbí ten styl rýmování!

15.02.2010 21:33:00 | Actafool

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí