Jako král...

Jako král...

Anotace: Občas má každý nos nahoru...

Sbírka: Naděje

říkal jsi že věříš
a přese jsi podlehl
všem sebeklamům
které odráželo zrcadlo
a odešel jsi
středem jako král
který si jen hrál
s nitkami
všech svých poddaných
i když věděl
že dávno prohrál
...
Autor TedelyBear, 16.02.2010
Přečteno 316x
Tipy 3
Poslední tipující: Květka Š., Kars
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí