Pořád jsem měl sen...

Pořád jsem měl sen...

Anotace: ...

Pořád jsem měl svůj sen
Žil sem jim každý den
Ale teďka je už z něho střep
Může za to s realitou střet
Co tě více srazí na kolena,než to
Když tě opustí holka milovaná
Pak už to není život
Jen procházka pouští
Tohle se jen tak neodpouští
Osud můj mi udělal smeč
S životem jdu na poslední steč
Někde v dáli tvoje tvář
Bylas mého života zář
Můj sen se rozbil na střepy
Které už nikdo neslepí
Znamenala jsi pro mě všechno
Rychle nám to spolu uteklo
Těch pár šťastných chvil
Jsem si do paměti vryl
Proč se vytratilo kouzlo
Co nás dva spolu spojovalo
Teďka si už vůbec nerozumíme
Skoro se spolu ani nebavíme
Jen pozdravem se občas obdaříme
Jsou chyby které už nikdo nenapraví
City co nikdo nezastaví
Láska co zničila kamarádství
Krásný cit proměněný v nenávist
Autor JohnyD., 16.02.2010
Přečteno 252x
Tipy 16
Poslední tipující: PPetrushka, dream in emptiness, Slup, jakubisko, Psavec, LeeF, Květka Š., Cassée Moteur
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hm moderní básník

06.03.2010 22:52:00 | PPetrushka

jj, to naše trio (ja, ty, roman)...nebo možná lépe: audacity, ntb, "mikrofón"...já jsem zůstal u začátků, ale ty celkem stoupáš vzhůru /cg ;)

24.02.2010 00:11:00 | JohnyD.

Pamatuju se,jak jsme to nahravali do tracku a ten byl husty az na tu kvalitku u me doma records...ale melo to dej,brutalni zacatky s rapem bro...;-)

21.02.2010 14:56:00 | Slup

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí