Doufá..

Doufá..

DOUFÁ...

Jen blázen skočí ze skály,
jen láska hory přenáší.
temný stín nese hříšnou touhu,
slunce za mraky schovává duhu.
Tajemství skrytá v noci,
teskně vyjí vlci.
Bez sebe, stísněná, plná strachu,
stojí sama ve větru.
Doufá, že příjdeš a podáš ji ruku.
Nedokáže bez tebe být,
nemůže bez tebe žít.
Čeká na tvou přítomnost,
přeje si lepší budoucnost.
Slané slzy z očí kanou,
doufá, že je tou pravou.
Autor anděl s černou duší, 17.02.2010
Přečteno 307x
Tipy 7
Poslední tipující: susana načeva, Denael, Bíša, CULIKATÁ, Elisha, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to tak, každý doufá.

17.02.2010 17:34:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí