Studená a zimní opilost

Studená a zimní opilost

Anotace: We are... (http://www.youtube.com/watch?v=9jQEnt8aJ84)

Jsme zamotáni v pavučině
Zimního života.
Padají na zem vločky
Studeného sněhu,
Který není čistý.
Jsme opilí po víně
Jedné dlouhé zimy.
Čekáme na něhu
A nikdo už není si jistý.

Světlušky víry
Snaží se osvětlit cestu
Ve tmě.
Kráčíme do žíly
Dubového listu
Vstříc vysněnému místu.

Pořád padáme vzhůru
A stoupáme dolů
Jako na horské dráze,
Která se jmenuje Zkouška.
A na Mléčné dráze
Čekají hvězdy
Na Zázrak.

A protiklad Vesmírného
Nekonečna, jmenuje se
Nic.

Autor Denael, 18.02.2010
Přečteno 286x
Tipy 29
Poslední tipující: Fenceless, Labanda, Dota Slunská, pamp_elka, Okřídlená Lištička, ilona, Romana Šamanka Ladyloba, zelená víla, Bíša, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrá věc!

23.02.2010 19:45:00 | Dota Slunská

Pěkné

18.02.2010 14:31:00 | CULIKATÁ

Něžné romantické rozjímání...

18.02.2010 12:05:00 | labuť

Nádhera ST

18.02.2010 11:31:00 | harmony

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí