Co naplat?

Co naplat?

Anotace: ...

Sbírka: Jahodové nebásně

Co naplat...
když nemám plat..
Jak splatit..
co dlužím??

Co naplat?
Jak se nejlépe zeptat...
Za kolik??
Tak trapný...

Co naplat?
Tak kolik záplat..
je třeba na spravení...
jedný ubohý duše...
pošlu vzkaz Aristotelovi...
...ten by mohl vědět

Co naplat?
Na seznam útrat...
připíšu další položku...
a dál budu se ptát...
Za kolik?
Autor Striptérka, 18.02.2010
Přečteno 274x
Tipy 8
Poslední tipující: 4LJFilip, UCET KE ZRUSENI, Isquieasuus, ilona, Nergal, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je tezky holt..

19.02.2010 23:37:00 | Nergal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí