Bujná fantazie

Bujná fantazie

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=mIZm0Zcdox4

Když potkáte ženu,
teď to přeženu.
Co ve Vás vidí milovnici stejného pohlaví,
To člověku nejde do hlavy.
Proč proboha proč?
Teď však začíná ten pravý kolotoč.

Potom přijde zas,
za nějaký čas,
s dalším bloudem,
nad vámi soudem.

Tys zlodějka zlá a sprostá,
Ukrást muže je podle tvého gusta.

Přepadnutá splínem,
S touhou být jen pouhým stínem,
čekám co bude dál.

Potom přijde zas,
za nějaký čas,
s dalším bloudem,
nad vámi soudem.

Tady jehla a velká stříkačka,
PANEBOŽE tys feťačka.

To na člověka padne smutek,
a nejraděj by utek´.

(Inkoustová tiskárna v rohu leží,
nechápe oč tu běží.)

Závěr:

Fantazie měla by mít své meze,
zvláště když ubližuje či na nervy leze.
Autor Sidonie89, 19.02.2010
Přečteno 402x
Tipy 12
Poslední tipující: Patrik Mališ, kaaamiiii, ilona, Lachailla, JohnyD., hašlerka, CULIKATÁ, nejsembásník
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hádám tohle ale není o mně snad :-DDD

22.02.2010 16:23:00 | Lachailla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí