Let

Let

Anotace: Něco o lásce a vzpomínkách

Rozmarný let pro lásku začíná a končí těžkým pádem.Končí to co začalo.Bolest srdce příjde a příjde ještě větší.Vzpomínky umocnují bolest tím,ževzpomínáš na to co bylo tak krásné.bolest neuleví ani po letech.Pořád vzpomínáš a vyčítáš si každou bolest,kterou si jí provedl.Upadáš v zapomění a pořád cítíš její hněv.Chtěl bys to napravit,ale vlastně ani nevíš jak.Tak už to skončilo a zústávají jen a jen vzpomínky.
Autor BIBR23, 20.02.2010
Přečteno 255x
Tipy 1
Poslední tipující: klinika
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nemá to verše a nějak to postrádá smysl, nemyslíš? Tady popisuješ to, o čem každej ví. :-)

19.06.2010 08:00:00 | CRASH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí