MLŽENÍ

MLŽENÍ

Anotace: ---

Ve vodopádu trápení, nenachází se víc,
než-li skrytá brána do ráje poznání.

Nevchází se s pohledem dokořán!

Bez vlastní oběti nezbývá nic,
krom hořkosti ztrácení.
Autor ricda, 20.02.2010
Přečteno 260x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang, CULIKATÁ, klinika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí