TISICE SVĚTEL,TISÍCE MYŠLENEK.......

TISICE SVĚTEL,TISÍCE MYŠLENEK.......

Anotace: /tisíce světel,tisíce myšlenek.../

Tisíce světel,Tisíce myšlenek
v hlavě jen semafor ticha
Proč?dávat milost
než pozdní lítost
má jen mrtvou tvář....
Do kraje měsíční zář
jen pro krátké známosti
pije svůj pohár hořkosti
Tisice světel,Tisíce přání
zas nové odhodlání
Tisíce světel,Tisíce nadějí
co mlčí ,co nikdy neutichá
Tisíce světel,Tisíce neplatných VZPOMÍNEK
Autor Radek.oslov.Šafárik, 20.02.2010
Přečteno 298x
Tipy 24
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, Zasr. romantik, labuť, Divoženka1, Hazentla, hašlerka, efeeez, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí