slunce 2

slunce 2

Anotace: o slunci

Nezacházej slunce, nezacházej světla jas
budem na tě zírat tiše, jako včera zas a zas

Nezacházej sluníčko, nezacházej ještě
naše drahá matičko, neodcházej ještě.

Chcem si ještě chvíli hráti
a jen se stáří báti

Stáří není zlé, jen lidé zlí a hloupí jsou
A zlí a hloupí zůstanou,dokud jejich dny neminou
Autor klinika, 21.02.2010
Přečteno 291x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jako bych toho Žalmana Lohonku v pozadí slyšel:

Nezacházej slunce,
nezacházej ještě,
já mám potěšení
na daleké cestě.

Já mám potěšení
mezi hory doly.
Žádný neuvěří,
co je mezi námi...

21.02.2010 01:14:00 | ROMAN LOHNERT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí