Když i poslední dobrý skutek utek (Helence)

Když i poslední dobrý skutek utek (Helence)

Anotace: ... pro moji moravskou oporu :-* ...

Když i poslední dobrý smutek utek,
když bolest hlodá srdíčko,
když radost nahradí palčivý smutek,
jseš tu ty - mé sluníčko.

Když život mě bolí, srdce mi puká,
svět se zas tváří jak obrovský stesk,
přijdeš a zaženeš veškerá muka,
světu zas dodáš potřebný lesk.

Ať je léto, ať je zima,
ať už je den, či ať už je noc,
momenty "s tebou" jsou vždycky prima,
ty jsi ta Helenka co mám rád moc.
Autor *F*O*r*e*S*T*, 21.02.2010
Přečteno 337x
Tipy 4
Poslední tipující: betmen71, TetaKazi, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí