Beruška

Beruška

Anotace: je to jak to je...

Sedla mi na ruku beruška sedmitečná,
řekla mi, že každá láska není věčná
a když to není správná slečna,
působí jako rána sečná...

První tečka znamená, ve vztahu důvěru,
nevěřit na kdejaký drb nebo pověru..
Druhá, ta je určitá volnost,
když máš maso, tak proč si brát kost?

Žárlivost je tečka třetí,
otevírá křídla, skoro letí...
Klepe křídly až to frká,
co ukrývá tečka čtvrtá?

Ta znamená kompromisní závan,
ne z jedné, ale z obou stran..
Porozumění je tečka pátá,
po ruce mi dál chvátá..

Na řadě je tečka šestá,
ta ukrývá milostná gesta.
Ty činy, co udělají radost
v srdci zbudou v neskonalost..

S číslem sedm je tu poslední flíček,
v něm skrývá se romantika u svíček..
Beruška zamává křídly náhle
a už je v dáli, někde támhle..
Jak už se stává, tak let jí láká,
našla si lepšího Berušáka....
Autor Ába, 22.02.2010
Přečteno 321x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, Javavia, JohnyD., Jeněcovevzduchukrásného, Romana Šamanka Ladyloba, Zasr. romantik, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Interesantní vykreslení teček berušky...

28.02.2010 15:38:00 | Bíša

NO TO JE HRŮZA HRŮZOUCÍ!!!,já tady píšu o konkurenci Bíšovi a ona teprv 19 let stará(ý) mě v zápětí těžkou konkurenci na bedra vkládá!!!Co jsem zasel, to jsem sklidil.J.Šoller

27.02.2010 21:25:00 | Jeněcovevzduchukrásného

Vítám tě. Je-li toto tvůj první počin, klobouk dolů! Piš a třeba budeš i úspěšný, a když ne, nic se neděje. Vždyť v životě cestiček nejrůznějších je ... :-))

22.02.2010 20:04:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí