Mám rád ty chvile....

Mám rád ty chvile....

Anotace: neni..

Mám rád ty chvíle, kdy můžu se smát,
snad abych se začal už jistě bát.
Matura za rohem, já nic nevím,
měl bych již vyřešit tento můj splín.

Mám rád ty chvíle, kdy můžu milovat,
k bláznivím věcem se uchylovat,
co potom, když jsem i milován,
přijdu si něco jak.. světa pán..

Mám rád ty chvíle, kdy můžu být svým,
proto snažím se podat zde ňáký ten rým.
To, jaký jsem o sobě vím,
nejsem tím, co si sedá na klín..

Mám rád ty chvíle, Kdy můžu být s ní,
i když o tom asi jen sním.
Však se to podá, já v to doufám,
není moc věcí, co si troufám..

Mám rád ty chvíle, kdy můžu ležet,
ve snu, osudu maraton běžet.
Před cílem, ale vždycky jsem vzhůru
a vím, že mám problémů fůru..

Mám rád ty chvíle, kdy můžu jít,
jít tam, kam se mi bude jen chtít.
Co jen já chci si kdekoliv dělat,
vidět v tom chlívu tu spoustu selat.
Ještě víc prasat, sviní a špíny,
snad abych zacítil pocit viny.....
Autor Ába, 22.02.2010
Přečteno 318x
Tipy 4
Poslední tipující: JohnyD., Romana Šamanka Ladyloba, Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:))

27.02.2010 22:50:00 | Ába

maaan, a z maturity neměj strach...to dáš...a kdyby už se něco podělalo tak znám takové staré motto: někdo u maturity září, a někdo v Září

27.02.2010 22:36:00 | JohnyD.

Užívej si těch chvil, lepší už nezažiješ!

22.02.2010 20:07:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí