Katce

Katce

Anotace: Kdysi jsme si tak rozuměly...

Sebevědomá dívka
má blonďaté vlasy.
Parta,
ta je pro ní hodně.
Každodenní schůzky
všem prospívají.
Prázdniny končí,
parta se rozpadá.

Už má jinou partu,
a černé vlasy.
V ruce prázdnou láhev
a u pusy kouř.
Slova nejsou nic.
Černé oblečení,
černé myšlení.
Černá je totiž in.

Na schůzce jsem sama,
není s ní kloudná řeč.
Milá omluva,
ale za ní další hřích.
Zlá slova,
otázky bez odpovědí.
Už to přehání.
Tohle je konec.

Nenápadný pozdrav,
jen ze slušnosti?
Náhodná setkání
s cizím člověkem,
kterého tak dobře znám.
Jako by se vrátil čas.
Nebo se posunul.
Možná.

KDO JSI?
Autor kreckomil, 23.02.2010
Přečteno 317x
Tipy 5
Poslední tipující: Chancer, Elisha, BARBYE
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něco podobného se nejspíš děje s mojí bývalou, kdysi úžasnou holkou, achjo...

19.07.2010 22:00:00 | Chancer

na zcestí ji asi dostal ďas, ty opakuj ji zas - vrať se mi zpátky

25.05.2010 19:34:00 | Elisha

Přeji vám oběma, ať k sobě zase najdete cestu :)

01.05.2010 20:37:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí