Každý máme svou

Každý máme svou

Anotace: ...je lhaní sobě menším hříchem?

Malichernostmi zastřená, ješitnostmi opředená stojí PRAVDA v rohu posledního pokoje

v mlze z cigaretového kouře dusí se a natahuje ruku

a srdce je dómem, sály jsou přeplněné, lži a city - hostí oboje

tanec a veselí, jen dveře zavíráme smutku...



...a k ránu opilá zapomíná kým byla i je

paralizována v rytmu pravidelného tlukotu

po tíhou tisícerého šedého závoje

upadá a diví se vlastnímu skutku



čím víc otázek, tím méně odpovědí

absolventi rozumových procházek drobné odlišnosti neuvidí

čím méně emocí, tím víc rozhodnutí

citoví žongléři vstát JI nedonutí...
Autor Reason, 23.02.2010
Přečteno 265x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Kristine Clary-Aldringen, CULIKATÁ, Kouma
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí