Ay,ay,ay, I m your little butterfly ;-P

Ay,ay,ay, I m your little butterfly ;-P

Anotace: ;-) http://www.youtube.com/watch?v=iy2j8KenrUU

Letí ven do polí
malý ptáček
duhový

O křehkou
víru opřen,
voda mu
příběh napoví:

„Vždyť kapky vody
i skálu rozdrtí,
co teprve řeka
co proudí v podzemí?“

Tak někdy lítá
a jindy
zase klopýtá …

(No a?

Pochybování
se neodmítá.

Zvláště,
když v rozjitřená
jitra mrholí,
(vyplavují se
jaloviny
a vyhazují
staré věci
z podkroví)
když okna myjou deště
a vrací se
zpátky do moří …)

Copak to vlastně je,
když tam-tam
z hrdélka ptačího
zazpívá?

Je to víra nebo sen?
Posedlost démonem,
či člověkem?
Je to život?
Je to láska?
Kdo to ví?

Azurové světlo a růžová pá ... ?
(tady by se hodil,
ten rým „kýčový“)

Náladu mám -
jak bych měla práska,
v oranžových šatech
něhou zrůžovím ...
Autor Romana Šamanka Ladyloba, 23.02.2010
Přečteno 344x
Tipy 24
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, CORONATION, fuu, jarmil, labuť, Bíša, Jeněcovevzduchukrásného, Květka Š., Psavec, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Roztomilá...*:)

29.04.2010 09:01:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí