Na břehu jezera

Na břehu jezera

Anotace: ...

Na břehu jezera ve stínu noci,
tam kde lidé i ve dne bojí se jít.
Jen kousek od něj sedělo cosi,
co dobrovolně rozhodlo si život vzít.

Na břehu jezera seděla a plakala.
Rozhodnutá, že opustit chce svět,
jen proto, že odejít ho nechala,
dívenka spanilá jako růže květ.

Na břehu jezera,kde poprvé jej spatřila,
teď zavládl podivný klid.
Vzápětí nato do té vody skočila,
jen proto, že bez něj nemohla žít.
Autor klarinecka_, 23.02.2010
Přečteno 269x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí