Odkrývání...pravd

Odkrývání...pravd

Anotace: pár jiných momentů..

Kouřový skla..mezi světy
propleteny..iluzí bolesti
Krajina utichá do mraků
V duši..plno zázraků
se rodí..
Otvírá se jiný svět
Padají okovy z rukou,
co jsme si nasadily
Myšlenky, co jsme prosadily..
nač..?

S východem Slunce..
zítra i včera

Iluze naše daná oněměla
Aspirace a bezbřehá láska
vpíjí se do krve
do Srdce
Svítá..
Duše otevírá..
..Pravda..
zapomenutá dávno

Zíra, nové ráno
I teď..
žít je nám dáno
Autor toulavá naděje, 23.02.2010
Přečteno 289x
Tipy 13
Poslední tipující: Jana M., ilona, Albertinka, labuť, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, hašlerka, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..i zítra vyjde slunce.

23.02.2010 19:40:00 | hašlerka

popsala jsi život

23.02.2010 19:36:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí