život ve svých rukou

život ve svých rukou

Anotace: asi tak nějak

Možná sem jen pouliční lůza
možná mě osvítila můza
abych žil život bohemský
chlastal hulil mrdal až je to nehezký
každej večer navštěvoval hospodu
občas mít problém vylíst do schodu
lidem se smát a jen je prudit
abych se se s nima nemusel nudit
být pohoršovatelem okolí jenom svým vzhledem
když se dá do mluvy tak i nadhledem
že nemám pevně postavený hranice
to lidem okolo vadí velice
proč bych měl nějaký hranice stavět
vždyt je tu kolem jen samá havět
co ti hranice nějaký staví
morálka ve všem kolem tkví
pravdila sou stanoveny prohlašenou doktrínou
to že sem jiný nejhorší je mou vinou
vystoupit ze řady znamená odsouzení
musíš bejt ovce to se cenní
a proto už na všechno seru
život svůj do rukou beru
Autor ostuda lidstva, 23.02.2010
Přečteno 295x
Tipy 1
Poslední tipující: Iv
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To ber a na ovce ser,taky jednou přijde jejich chvíle a ty svět neviď tak černobíle.

21.06.2010 23:39:00 | Iv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí